Naar paginainhoud
Home >Producten & Diensten > Effective Prototyping

Effective Prototyping

Effective Prototyping logoEnglish Version

Flipside en Stroomt Informatiehuishouding verzorgen in samenwerking met de auteurs van “Effective Prototyping for Softwaremakers” workshops en lezingen aan internet en software professionals. Haal het maximum uit uw design resources: tegenwoordig wordt het steeds belangrijker dat budgetten optimaal benut worden , zonder daarbij aan kwaliteit in te boeten. Deze sessies leren je hoe een prototype effectiever benut wordt door het juiste soort prototype op het juiste moment te gebruiken.

Professionals wordt hierbij in de breedste zin van het wordt opgevat, niet alleen ontwikkelaars, vormgevers en interactie ontwerpers, maar ook business analisten, project managers en vele anderen zijn na een training in staat een prototype te maken

Als u meer wilt weten over één van deze sessies of informatie wilt over de mogelijkheden van sessies bij uw bedrijf: aarzel niet en neem contact met ons op!

Workshop & Masterclass door Jonathan Arnowitz (Stroomt) en Dirk Jan Hoets (Flipside)

Jonathan Arnowitz, StroomtDirk Jan Hoets, Flipside Jonathan Arnowitz (Stroomt) en Dirk Jan Hoets (Flipside) verzorgen regelmatig een workshop en masterclass . Maak gebruik van de kennis van deze ervaren user experience designers. Tijdens de sessies delen ze met u ervaringen opgedaan met het maken van prototypes voor onder andere Google, SAP, PeopleSoft en Oracle. De dag is opgedeeld in twee zelfstandige delen: een workshop ter introductie van “effective prototyping” en een Prototyping Masterclass. Beide dagdelen zijn deels in het Engels en deels in het Nederlands.

Aarzel niet en neem contact met ons op voor data of de mogelijkheden voor onsite trainingen.

Workshop: Effective Prototyping, een introductie (ochtenddeel)

Effective Prototyping WorkshopDeze introductie is bedoeld voor alle software ontwikkelaars, ontwerper of product manager. Alles wat vereist is, is bekendheid met het proces van software ontwikkeling van rapid tot agile en alles daartussenin.

Tijdens deze workshop wordt behandeld: Aarzel niet en neem contact met ons op voor data of de mogelijkheden voor onsite trainingen.

Effective Prototyping Masterclass (middagdeel)

De prototyping masterclass is bedoeld voor de ervaren prototyper of professionals die software ontwikkelingsprocessen beheren. Ongeacht of ze software ontwikkelaars, ontwerper of product manager zijn en ongeacht het soort software (bijvoorbeeld websites, mobiele applicaties, desktop, etcetera).

Aan de hand van door u meegebrachte prototyping voorbeelden bespreken we in een informele setting hoe prototyping problemen omgezet kunnen worden in kansen door op het juiste betrouwbaarheidsniveau en op het juiste moment te prototypen. Onder andere wordt behandeld: Aarzel niet en neem contact met ons op voor data of de mogelijkheden voor onsite trainingen.